>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Object

Woningen>

Bedrijfsruimten>


>terug    's-Hertogenbosch, Cederstraat 2

Download de brochure

Type woning: Appartement,
Bouwjaar: 1930
Vraagprijs: € 125.000,- k.k.
Toon kaart: toon kaart
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Inhoud: 150 m3
Oppervlak: 60 m2
Tuinligging: NVT

 

 

STARTERS OPGELET!!

 

Appartement ideaal geschikt voor starters, welke is gesitueerd in dit kleinschalig complex en is gelegen nabij de binnenstad van s-Hertogenbosch.

Dit twee-kamer hoekappartement is op de eerste verdieping gelegen en beschikt tevens over een gezamenlijke berging op de begane grond.

 

U betreedt het complex via de gezamenlijke entree met berging en trapopgang naar de eerste verdieping.

 

Middels portaal is uw appartement te bereiken.

Bij binnenkomst betreedt u de semi- open keuken welke in het bezit is van een eenvoudig keukenblok met onder en boven kastjes en afzuigkap.

Doordat het een hoekappartement betreft geniet de ruime woonkamer veel licht inval en is voorzien van authentieke elementen zoals een buffetkast, glas in lood-deur en een oude schouw.

Aansluitend bevindt zich de slaapkamer met inbouwkast en badkamer welke in het bezit is van een douche cabine, wastafel, extra inbouwkast, toilet en wasmachineaansluitingen.

 

Bent u op zoek naar een betaalbaar starters appartement, gelegen nabij het centrum en welk vlug te aanvaarden is, dan is dit de ideale   woonstek voor u !   

  Ja, ik wil graag een brochure ontvangen
Dhr. Mevr.

disclaimer colofon