>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Object

Woningen>

Bedrijfsruimten>


>terug    Loosbroek, Hanenbergsestraat 8

Download de brochure

Bouwjaar: 1961
Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
Toon kaart: toon kaart
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Inhoud: 420 m3
Perceelgrootte: 5670 m2
Oppervlak: 130 m2
Tuinligging: Rondom

 

Op unieke locatie, geheel vrij, op een erg ruim perceel, is deze vrijstaande woning met schuur en veel privacy biedend bosje aan de rand van het rustieke dorp gelegen, welke door de diverse mogelijkheden ook ideaal is voor het houden van paarden of andere hobbydieren.

 

Via voordeur welke toegang geeft tot hal met trapopgang, meterkast en entree naar woonkamer en keuken.

De doorzon woonkamer is eveneens vanuit de keuken te bereiken omdat dit eerst twee kamers waren en beschikt ook over een extra kachel.

De gesloten, ruime woonkeuken is in het bezit van een keurig  keukenblok in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, 4-pits gasstel, afzuigunit, combi-magnetron en granieten blad. Tevens beschikt de keuken over een kelder en provisiekast.

Aansluitend aan de woonkeuken is de bijkeuken , alwaar een toilet is gelegen. Eveneens zijn de wasmachineaansluitingen hier en achterom.

De achterom biedt toegang naar het achtergelegen terras of schuur met garage of rondom gelegen tuin of perceel cultuurgrond met veel privacy biedend bosje.

 

Middels de trapopgang in de hal kunt u via de overloop drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping betreden. De slaapkamers zijn wisselend van grootte en zijn aan zowel linker als rechter kant gelegen.

De eenvoudige badkamer is in het bezit van ligbad met douche mogelijkheid en wastafel.

 

Middels vlizo trap vanuit de overloop is de ruime bergzolder en cv-installatie te bereiken.

Als vrijheid, rust, ruimte, natuur of een werkplek aan huis een hoge prioriteit hebben is dit een schitterende woonlocatie voor u.

 

 Ja, ik wil graag een brochure ontvangen
Dhr. Mevr.

disclaimer colofon