>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Object

Woningen>

Bedrijfsruimten>


>terug    's-Hertogenbosch, Zuid Willemsvaart 243 1

Download de brochure

Bouwjaar: 2008
Vraagprijs: € 219.000,- k.k.
Toon kaart: toon kaart
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Inhoud: 215 m3
Perceelgrootte: 80 m2
Oppervlak: 80 m2

Nostalgie van vroeger met de luxe van vandaag.

Nog te bouwen luxe maisonnettes welke gedeeltelijk nog zelf zijn in te richten. Het royale appartement ( 80m2) met patio tuin (begane grond)  en berging zijn gelegen in het centrum van ís-Hertogenbosch  aan de Zuid-Willemsvaart en hebben vrij uitzicht over het water. In het voormalige pakhuis (uit de jaren 30) kunt u uw dromen waar maken, doordat er gestreefd word om te bouwen en in te richten, zoveel waar mogelijk is naar uw wensen.

Het  appartement worden opgeleverd in afgewerkte staat en zijn dus direct te betrekken na oplevering. Sommige onderdelen zijn stelposten of zelf te kiezen zoals o.a. keuken, aantal kamers en tegelkeuze.

 

Bij entree betreed u het portaal van waaruit u de meterkast, berging,keuken, toilet, badkamer en opvallend royale woonkamer kunt bereiken.

De keuken is voorzien van keukenblok in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals afzuigunit, 4-pits kookplaat, koelkast en magnetron.

Eveneens vanuit de riante woonkamer(aan de achterzijde)  is de trapopgang naar de eerste woonlaag en achter gelegen patio tuin te betreden.

Middels de overloop zijn op de eerste woonlaag de ruime slaapkamer(s) te bereiken.

Grenzend aan de slaapkamer(s) is de badkamer te betreden welke voorzien is ligbad met douche mogelijkheid, toilet en wastafel met badmeubel.

Door de patio ruimte aan achterzijde is er veel lichtinval middels fraaie raampartijen.

Kortom met de bouwstijl en kenmerken uit de jaren 30 beleefd u de nostalgie van vroeger, de luxe, de afwerking en de gedeeltelijk zelf in te richten ruimtes geven u het hoge wooncomfort van anno 2008.

 Ja, ik wil graag een brochure ontvangen
Dhr. Mevr.

disclaimer colofon