>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Object

Woningen>

Bedrijfsruimten>


>terug    's-Hertogenbosch, Churchilllaan 117

Download de brochure

Bouwjaar: 1969
Vraagprijs: € 139.000,-
Toon kaart: toon kaart
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Inhoud: 260 m3
Oppervlak: 100 m2

Keurig onderhouden ruime vierkamer maisonnette met berging op de begane grond. De woning is gelegen op de eerste en tweede woonlaag boven het winkelcentrum “Churchilllaan” en het overdekte winkelcentrum “De Helftheuvel” is in de nabijheid. De ontsluiting naar de regio is met de A2 en de A59 in de buurt goed te noemen. Wilt u genieten van het centrum van Den Bosch dan bent 10 minuten met de fiets onderweg.

Gezamenlijke ingang alwaar brievenbussen en bellentableau zijn geplaatst, via deze ingang zijn de bergingen te bereiken welke op de begane grond zijn gelegen. Middels de trappenpartij is de aan achterzijde gelegen galerij te betreden en komt u bij de entree van de maisonnette.

Bij binnenkomst komt u in de centrale hal waar vanuit de meterkast, bergkast, toilet, trapopgang, keuken en woonkamer kunt bereiken.

De gesloten keuken is aan achterzijde gelegen en beschikt over een keukenunit in rechte opstelling met bovenkasten, eveneens is zijn er vaste inbouwkasten aanwezig alwaar de wasmachineaansluitingen zijn geplaatst.

De royale woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen, middels deur is het aan voorzijde gelegen balkon met elektrische zonneluifel te betreden.

De verdieping is via de ruime overloop met inbouwkasten te bereiken alwaar drie slaapkamers  en badkamer gesitueerd zijn. De slaapkamers zijn wisselend van grootte en zijn aan voor en achterzijde gelegen.

De badkamer (2003) is voorzien van douchecabine en wastafel met badkamermeubel, tevens is hier de cv-installatie (huur) geplaatst.

Bent u op zoek naar een ruime maisonnette, eventueel voor starters, met voldoende parkeerruimte voor de deur dan is dit de ideale woonstek voor u.  

                                                           

 

 Ja, ik wil graag een brochure ontvangen
Dhr. Mevr.

disclaimer colofon