>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Object

Woningen>

Bedrijfsruimten>


>terug    's-Hertogenbosch, Essenstraat 11
Bouwjaar: 1930
Vraagprijs: € 109.000,- k.k.
Toon kaart: toon kaart
Aantal kamers: 2
Inhoud: 130 m3
Oppervlak: 52 m2

STARTERS OPGELET!!

 

Onlangs geheel gerenoveerd appartement ideaal geschikt voor starters, welke is gesitueerd in dit kleinschalig complex en is gelegen nabij de binnenstad van s-Hertogenbosch.

Dit keurig compact twee-kamer appartement is op de begane grond en op de eerste verdieping gelegen en beschikt tevens over een gezamenlijke berging op de begane grond.

 

U betreedt het complex via de gezamenlijke entree met berging en trapopgang naar de eerste verdieping.

 

Middels portaal is uw appartement aan de rechter zijde te bereiken.

Bij binnenkomst betreedt u de ruime woonkamer met open keuken welke in het bezit is van een keukenblok met onder en boven kastjes en afzuigkap.

Aansluitend bevindt zich de douche, wastafel en separaat toilet. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen en de cv-ketel geplaatst.

 

Middels de trap in de living is de slaapkamer met kleine bergkast op de eerste verdieping te bereiken. De slaapkamer is uitgevoerd als loggia met zowel uitzicht naar buiten als in de woonkamer.

 

Bent u op zoek naar onlangs geheel vernieuwd en betaalbaar starters appartement, gelegen nabij het centrum en welk vlug te aanvaarden is, dan is dit de ideale woonstek voor u !   

  

 


    meer vragen..? wij staan voor u klaar
disclaimer colofon