>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Startfaseservice

Startfaseservice>

Eindfaseservice>

Als u kiest voor de startfaseservice, dan krijgt u vanaf het begin ondersteuning bij de aankoop van een woning. Dat betekent dat u samen met Klaverlij uw specifieke woonwensen en uw financiŽle mogelijkheden op een rij zet. Aan de hand van dit verlanglijstje zoeken we vervolgens net zo lang tot we de plek hebben gevonden die bij u past. Vanaf dat moment begeleiden wij u verder bij het maken van afspraken, het bezichtigen van de woning en het bepalen van de waarde.

Wij geven u desgewenst onderhandelingsadvies of voeren de onderhandelingen zelf uit, waarbij wij graag willen opmerken dat onderhandelen een vak apart is, iets dat wij door onze ervaring inmiddels aardig in de vingers hebben. Met andere woorden: u zult er geen spijt van krijgen als u de onderhandelingen aan ons overlaat. We hebben het immers bepaald niet over kleine bedragen. Als de onderhandelingen naar tevredenheid zijn afgerond, en u akkoord gaat met de overeengekomen verkoopwaarde, dan begeleiden wij u bij de beoordeling van de koopakte, bij het bezoek aan de notaris en bij de aftersales.


    meer vragen..? wij staan voor u klaar
disclaimer colofon