>Home  >Over Klaverlij  >Koopwoningen  >Bedrijfsruimten  >Verkoop  >Aankoop  >Taxaties  >Aanvullende diensten  >Gratis zoekopdracht  >Contact

Klaverlij makelaars
Jonkerstraat 10
5388 VR Nistelrode
[T] 06-5386 15 51
[F] 0413-22 97 95
[E]
Over Klaverlij

Klaverlij is een makelaarskantoor met enthousiaste en toegewijde medewerkers die allen hart voor het vak hebben en hun weg weten op de markt van huizen en bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch, maar onze blik reikt verder. Ons uitgangspunt is dat ieder huis uniek is en zijn eigen potentiŽle kopers heeft. Daarom zijn wij in staat om aan de hand van uw wensen en eisen doelgericht het huis te vinden waar u - misschien al langere tijd - naar op zoek bent. Zo ook ontwikkelt Klaverlij voor ieder te verkopen huis een individueel verkoopplan met betrekking tot de inzet van reclamemiddelen. Aandacht en maatwerk, dat is waar Klaverlij voor staat.

Klaverlij heeft zich binnen de vastgoedmarkt en onroerend goed branche bewezen als makelaar met een krachtige succesformule en een grote reikwijdte. Wij garanderen naast gedegen advies en ervaring onze maximale inzet en betrokkenheid. Daarbij maken wij optimaal gebruik van de beschikbare communicatiewegen. Klaverlij heeft het voordeel te kunnen putten uit een breed netwerk. Daarnaast profileren wij ons in het NRC Handelsblad, De Telegraaf, Brabantsdagblad, VT Wonen, dimo.nl, de Woonkrant.nl, versatel.nl, Google, Startpagina, huislijn.nl, de Bossche Omroep, het kan ons niet gek genoeg. Het gaat ten slotte om ķw woning.

Door een combinatie van traditionele media en internet kunnen wij onze kopers een compleet woningaanbod en onze verkopers doeltreffende publiciteit bieden. Elk pand krijgt op die manier de aandacht die het verdient.
    meer vragen..? wij staan voor u klaar
disclaimer colofon